Povești

Condimental…fenomenal

În urmă cu ceva vreme s-a deschis noul Condimental by Calif, cu un nou concept și produse noi. Condimental vine cu un design nou  și un brand fresh la fel noile produse.

Pe oamenii de la Calif i-am cunoscut în urmă cu câţiva ani (să fie vreo 3-4), când abia deschiseseră primele restaurante.

Organizam Social Media Camp by Biz  și aveam nevoie de parteneri pentru eveniment. Ideea cu Calif a venit când ne-am dat seama că, la petrecerile de la tabără, după miez de noapte  și ceva alcool, oamenii trebuie să mănânce ceva. Și ce mănâncă oamenii după o noapte petrecută la băut?…Calif! Dacă fac asta în București de ce nu ar face-o în cadru restrâns  și la eveniment? Așa că l-am găsit pe Radu, l-am sunat, i-am povestit repede, repede despre ce e vorba  și, spre surprinderea mea, a fost de acord imediat să ne fie partener la eveniment: “Facem să fie bine!”

Logistica nu ne-a permis la momentul respectiv să avem faimosul Dil Kebab  la prima tabără, dar am avut îngheţată turcească în miez de iarnă.  Și a fost absolut genial. La următoarele ediţii au venit cu tot meniul  și am petrecut niște seri turcești pe cinste, powered by Calif.

Revenind la noul restaurant, Condimental nu este doar un nume, este o afirmare puternică a poziţiei Calif în industria restaurantelor cu servire rapidă. Condimental vine să consolideze valorile Calif: inovaţie, prospeţime, servire rapidă.

Încă de la intrare constaţi că aromele sunt discrete, dar suficient cât să fie îmbietoare. Vizita în restaurant este gândită  și testată pentru a asigura clienţilor o experienţă cât mai plăcută. Casa este situată exact în faţa  intrării iar designul meniului este explicit și foarte atrăgător. După comandă ești îndrumat către una din cele două staţii de servire. Era nevoie de două staţii pentru a eficientiza fluxul de lucru: casă pentru comenzile care se vor servi în restaurant și una pentru comenzi la pachet. Nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării, iar ambalajele îţi comunică faptul că la Condimental știi ce mănânci.

Vedeta meniului la Condimental este Kebun. Kebun este un kebab reorientat și reinterpretat. Fără lipie  și prezentat frumos într-o cutie personalizată  și ușor de consumat la locaţie sau de luat la pachet. Kebun este o gustare, dar poate fi un prânz ușor sau o cină săţioasă.  Și este unic. În pregătirea Kebun-ului a fost eliminată complet prăjirea în baie de ulei. Cartofii arată la fel de rumeni  și sunt la fel de gustoși, dar sunt copţi cu un strop de ulei în cuptoare ce înglobează tehnologie de ultimă oră.  Și falafelul este tratat în aceleași cuptoare, iar orezul este preparat la abur. Pe lângă cele nouă variante de kebun, veţi fi plăcut surprinși să regăsiţi aceleași produse cunoscute (dil kebab, mâncare gătită  și deserturi).

Mie personal mi-a plăcut foarte mult Kebun de vită cu orez  și seminţe de rodie, dar pentru a alege un favorit e musai să le încercaţi pe toate.

Și nu uitaţi de desert. În luna iulie e liber la desert. Tot ce trebuie să faceţi este să spuneţi parola în momentul în care ajungeţi la casă. Parola este cât se poate de simplă: #maipotșidesert.

Condimental by Calif este amplasat pe Bulevardul Mărășești, nr. 100, la intersecţia dintre Bd. Mărășești și Splaiul Unirii. Fiind dedicat în special angajaţilor din companiile din zona, programul este de luni până vineri, între 11:30 și 20:00.

Așteptăm noile produse  și în locaţiile deja cunoscute ca să ne bucurăm de acestea și în week-end. Sau noaptea, după petrecere.

Please follow and like us:

1 thought on “Condimental…fenomenal

  1. Simona, sau mai bine draga mea Simmoneta,
    Iti multumesc in nume propriu, pentru ca taberele BIZ au facut in asa fel incat sa ne constituim practic intr-o familie, dar totodata iti multumesc si toti acei oameni de la doamna Lia si Mery (doua dintre bucataresele de baza) pana la Adem (unul dintre cei mai noi membrii echipei Calif/Condimental de Calif) pentru cuvintele frumoase adresate acestei minunate echipe.
    Iti doresc TOATE BUNE!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *