Povești

O poveste cu #BizsmsCamp

Pentru că mă ocup de ceva vreme de organizarea Social media Camp (12 ediţii…wow), am zis că e momentul să spun și eu povestea mea cu acest eveniment.

În mod ciudat, povestea mea cu  Bizsmscamp începe cu câteva luni înainte să ajung să lucrez la Biz.

Și e cam așa…

Se făcea că era perioada în care începusem să citesc bloguri, îmi făcusem cont pe twitter, pe Facebook intram din ce în ce mai des. Era undeva în vara 2011. Știu, nu am fost early adopter la toate astea, dar m-am mișcat repede o dată ce m-am prins  cum stă treaba.

Și cum îmi pierdeam eu vremea pe reţelele sociale, la un moment dat am început să văd diverse postări pe bloguri și pe Facebook despre Social Media Summer Camp by Biz. Am început să citesc și să mă uit la filmuleţe și vedeam cum oamenii de acolo se distrează, învaţă, cântă, se bucură de un eveniment și de faptul că sunt cu toţii acolo. Logic că am început să îmi doresc să fiu acolo. Cum să fac asta habar nu aveam, dar știu că îmi doream să merg și eu în tabăra. Mi-am propus să fac cumva și să ajung la tabăra biz- mă bătea gândul de pe atunci să îmi fac și blog dar nu eram eu prea sigură cu ce se mănâncă treaba asta.

Așa am început să citesc zilnic anumite bloguri și să îi urmăresc pe Twitter și pe Facebook pe mulţi dintre cei care participau la eveniment. Printre aceștia se afla și Marta care, într-o zi, dă un tweet cum că își caută om pentru echipa de vânzări la Biz.

Long story short, am trimis un email, am ajuns la interviu și, în luna Octombrie 2011, mă angajam la Biz.

Așa se face că, în Decembrie 2011, eram la prima mea tabăra, Social Media Snow Camp, înconjurată de oamenii pe care îmi doream să îi cunosc. Eram implicată direct, în mijlocul acţiunii. Organizam acțiunea.

A trecut mult de atunci, iar tabăra a evoluat enorm! De la 40-50 de participanţi am ajuns la peste 100. Și am cunoscut atât de mulţi oameni minunaţi care acum îmi sunt cei mai buni prieteni!

Tabara asta este un eveniment care leagă prietenii, pe lângă colaborări între companii, agenţii și bloggeri. Sunt persoane care au venit la tabără și apoi și-au făcut blog în urma participării la acest eveniment. Sunt mulţi care revin la tabără pentru a nu știu câta oară numai pentru atmosfera de acolo și pentru prietenii de la tabară. Cred că aș putea să scriu o carte cu povești despre oamenii și întâmplările de la tabară. Dar…what happens at #bizsmscamp, stays at #bizsmscamp.

Aveam și o morală pentru povestea asta și e cam așa: lucrurile care ne sunt sortite să se întâmple, se întâmplă. Atunci când trebuie, nu când vrem noi. Mie mi s-a întâmplat și este un sentiment minunat să îţi dai seama că ești acolo unde ţi-ai dorit să fii, să cunoști oamenii pe care ţi-ai dorit să îi cunoști. Să fii între prieteni.

Ah…și la ediţia asta vin ca blogger. Mă și prezint.

Păzea! Simmoneta vine la Social Media Summer Camp.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *