Povești

Și-a făcut Simona blog

Am tot stat gândesc și nu prea știu cum încep. Acum, dacă am luat decizia, trebuie totuși încep de undeva.

Hai vedem!

tot fie vreo 4 ani de când Marta tot bate la cap îmi fac blog. Nu aș avea vreun talent deosebit la scris și cumva să nu rămână nedescoperit, dar se pare că vorbesc atât de mult, încât era cazul să mai pun ceva și în scris.

Așadar am luat înţeleapta decizie intru și eu în rândul lumii din bula mea și apuc serios de un blog. Dacă tot am experienţă atâtor conferinţe la care am participat (mai mult organizat) și sunt înconjurată de oameni care scriu for a living, am zis îmi dau o șansă și încerc și eu. tot am zis fac mai des lucruri care sperie. Și da. scriu despre mine, despre ceea ce fac, despre ceea ce mi se întâmplă, este una din chestiile alea grele, care sperie. Cum scrisul nu este un lucru care îmi vine natural, o am mult de lucru cu mine, cu blogul, cu frica de a spune anumite lucruri. Dar am auzit eu scrisul se învaţă cu timpul iar frica trece. Și este un moment în viaţă când trebuie face your fears așa , o fac și asta.

O fie un blog despre mine, despre prieteni, despre oamenii care înconjoară, despre locurile în care îmi petrec vremea, despre mâncare (căci da, e plăcerea mea vinovată), despre călătorii, despre ce inspiră și pasionează. Așa cum știu sunt sigură nu vor lipsi nici rautacismele – fac o categorie separată și gândesc nu fiu hater mai mult de o dată pe săptămâna.

Aș zice că o să fie blog cu de toate dar, asta cu “de toate” deja e atribuită și nu vreau să fiu acuzată de plagiat chiar așa de la început. Deci o să îl numesc “Blog de truisme”. De ce? Când am anunţat eu că, gata, îmi fac blog, cineva (nu dau nume) mi-a spus: “Sper că nu o să scrii și tu numai truisme pe blogul ăla!”. Ei bine, dacă voi scrie truisme, măcar am anunţat din timp.

Așadar…Captain Obvious it’s me, Simona, mi-am făcut blog!

Please follow and like us:

3 thoughts on “Și-a făcut Simona blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *